Vloerkleed, tapijt of karpet reinigen

Ook uw vloerkleed, tapijt of karpet krijgt bij stomerij van Kan de aandacht die het verdient. Vloerbekleding heeft het doorgaans zwaar te verduren. Zelfs als u voorzichtig met een vloerkleed omgaat zal na verloop van tijd vuil zich opstapelen in de vezels. Deze vuilophoping is niet met een stofzuiger te verwijderen, maar gelukkig is veel van het vuil en de verkleuring die dit vuil veroorzaakt met een professionele stoomreiniging te verwijderen.

Bij stomerij van Kan kunt u dezelfde kwaliteit reiniging voor uw vloerkleden, tapijten of karpetten verwachting die u gewend bent van onze kledingservice. Voor het reinigen van vloerbekleding maken wij gebruik van de diensten van één van onze partners.

Hoe gaat het reinigen van vloerbekleding in zijn werk?

Als eerste stap wordt het grove vuil verwijderd. Dit kunt u vergelijken met een kleed uitkloppen. Ook zeer grote kleden kunnen met behulp van specialistische machines goed worden uitgeklopt.

Nu het grove vuil verwijderd is kan er begonnen worden met de diepte reiniging. Hiervoor worden professionele schoonmaak middelen gebruikt. Het reinigen met dit soort middelen kunt u het beste aan de specialist overlaten. Deze weet precies welke uitwerking middelen hebben op stoffen. Deze kennis is cruciaal want geen stof is hetzelfde, en de schade die schoonmaakmiddelen kunnen veroorzaken op delicate stoffen is onherstelbaar.

Ook het drogingsproces is een vak apart. Als een kleed niet goed gedroogd wordt dan kan door schimmel en bacterie vorming een vervelende geur ontstaan. Voor deze reden wordt er gebruik gemaakt van een speciale droogkamer. Hier wordt uw vloerkleed, tapijt of karpet op precies de juiste temperatuur gedroogd.

U zult versteld staan hoe goed uw kleed na al deze zorg en aandacht eruit komt te zien!