Wie zijn wij?

Geschiedenis

Het stomen en wassen zit in de genen van de familie Van Kan. In 1916 heeft Kees van Kan Wasscherij Oostvliet opgericht langs de Oostvlietweg in Stompwijk. Met de T-Ford werd het wasgoed afgehaald en weer naar de klanten gebracht.

Bert van Kan heeft het bedrijf langs de Vliet van zijn vader overgenomen en is daarnaast in 1968 aan de Prins Frederiklaan te Leidschendam gestart met een wassalon. Na een aantal jaren werd het Bert van Kan teveel en is hij gestopt met de wasserij en heeft hij de wassalon uitgebreid met een stomerij.

wie3

In 1988 heeft Bert van Kan de zaak overgedaan aan Ron van Kan. Ron is tot op heden nog steeds actief bezig met het zich ontwikkelen tot een zeer milieubewust en maatschappelijk ondernemer. Dit blijkt maar weer uit het feit dat Stomerij van Kan in 2013 is verkozen tot de beste stomerij van de regio Zuid-West Nederland en de 6e plaats heeft behaald van Nederland.

cinet-award

 

Ook heeft Stomerij van Kan in oktober 2014 de Award of Excellence for Best Practices Textile Cleaning 2014 in ontvangst genomen tijdens een vakbeurs in Milaan. De stomerij eindigde op de 4e plaats van Europa.

In maart 2015 is ons bedrijf verkozen totIMAG0773 “Beste Stomerij van Nederland”. Stomerij van Kan heeft de 1e PRIJS gewonnen tijdens de verkiezing van de Netex Marketing Jaarprijs 2015. In Kasteel Woerden werd de beker en wisseltrofee onder luid applaus in ontvangst genomen door de eigenaren Clazien en Ron van Kan.


Stomerij van Kan is in de wijde omtrek bekend. Door een goede bedrijfspolicy en het leveren van een kwaliteitsproduct heeft de stomerij een vooraanstaande plaats ingenomen in de regio. Stomerij van Kan reinigt ook voor veel klanten uit Den Haag, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.

Foto websiteIn 2016 bestaat Stomerij van Kan 100 jaar! Ter ere hiervan is in februari 2016 het Predicaat Hofleverancier uitgereikt. Ron en Clazien zijn zeer trots op deze mijlpaal: “wij mogen ons de eerste stomerij van Nederland noemen die het Predicaat Hofleverancier mag voeren.”