De beste stomerij in de buurt van Wassenaar

stomerijvankan

Bent u op zoek naar een stomerij in de buurt van Wassenaar die met zorg en aandacht uw kleding reinigt? Dan bent u bij Stomerij van Kan aan het juiste adres!

Stomerij van Kan is gevestigd in de gemeente Leidschendam, maar veel inwoners van Wassenaar weten de stomerij te vinden voor het delicate stoomwerk. Zo kunt u met volle vertrouwen het stomen en reinigen van bedrijfskleding en bruidskleding aan Stomerij van Kan overlaten.

Stomerij van Kan uit Leidschendam (15 min rijden van het centrum van Wassenaar) heeft de 1e PRIJS gewonnen tijdens de verkiezing van de Netex Marketing Jaarprijs 2015.

Stomerij van Kan werd verkozen tot het bedrijf met de beste creatieve innovatie en marketing aanpak. De deskundige jury heeft bij het bepalen van de winnaar gelet op de dienstverlening voor doelgroepen en marktsegmenten, kwaliteit versus prijsbeleid, organisatie & bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, online service, innovatie, imago en PR. Ook wist Stomerij van Kan zich te onderscheiden met een pakkende pitch.

Hoewel Stomerij van Kan een voorloper is op het gebied van textielreiniging heeft de stomerij een rijke historie. In 1916 is de stomerij opgericht door opa Van Kan, volgend jaar wordt dus de 100ste verjaardag gevierd!

Zelfs in Wassenaar is Stomerij van Kan een begrip dat niet meer weg te denken is.

In de Media

 TV WestTV West heeft de Beste Stomerij van Nederland bezocht
 Q-MusicBij Q-Music was de Beste Stomerij van Nederland de Winnaar van de Dag
 Het KrantjeHet Krantje van Leidschendam toont de trotse eigenaren van de Beste Stomerij van Nederland, die in Kasteel Woerden de trofee onder luid applaus in ontvangst hebben genomen
 NETEXOp de Netex site staat bovenaan de nieuwsberichten Stomerij van Kan vermeld: “Stomerij van kan Winnaar van de Netex Marketing Jaarprijs 2015”

Stomerij van Kan 4e stomerij van Europa

cinet-awardBegin oktober 2014 heeft Stomerij van Kan de Award of Excellence for Best Practices Textile Cleaning 2014 in ontvangst genomen tijdens een vakbeurs in Milaan. De stomerij eindigde op de 4e plaats van Europa. De wedstrijd werd gehouden onder auspiciën van de Cinet, de internationale overkoepelende organisatie van de stomerijbranche. Aanvankelijk werden 25 stomerijen uit Europa genomineerd afkomstig uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Nederland, Polen, Rusland, UK en Spanje.

De jury bestond uit onafhankelijke deskundigen op het gebied van onderhoud en verzorging van textiel.  De jury beoordeelde de deelnemers niet alleen op aspecten als kwaliteit en service, maar keek ook naar hun prestaties op het gebied van milieu, innovatie, duurzaamheid en communicatie.