Service

OntzorgpuntOntzorgpunt

Per 1 januari is er veel veranderd in de zorg. Mensen willen langer zelfstandig zijn en wonen, en zelf bepalen wat zij nodig hebben. Oudere mensen krijgen minder geld voor hulp in de huishouding waardoor er steeds meer huishoudelijke taken zullen moeten worden uitbesteed.

Samen met Irene Meijers, manager van het Wijk- en Dienstencentrum De Plint in Leidschendam en Monica Borsboom, manager van Wijk- en Dienstencentrum De Groene Loper in Voorburg,  heeft ons bedrijf een Ontzorgpunt  gecreëerd in beide centra: het reinigen van kleding en andere soorten textiel. In deze wijk- en dienstencentra komen veel mensen binnenlopen: mensen die werken in de zorg zoals bijvoorbeeld voor de Woej (Welzijn Oud en Jong), ouderen die in de omgeving wonen en gebruik maken van de activiteiten die in deze centra worden georganiseerd, ouderen die verder weg wonen en ook gebruik maken van activiteiten.

De bedoeling is dat ouderen ons makkelijk kunnen bereiken via de telefoon of via de app van Stomerij van Kan. Steeds meer oudere mensen maken tegenwoordig gebruik van een tablet. Onze stomerij kan zorg dragen voor het ophalen en bezorgen van de te reinigen kleding en textiel.

Haal- en brengservice

serviceAfhankelijk van de opdracht bestaat de mogelijkheid dat wij binnen onze regio uw kleding, dekbedden, matrassen, gordijnen en dergelijke even afhalen en weer terugbezorgen. Informeer vrijblijvend naar deze service.

Snelservice

Uw kleding en ander textiel worden steeds binnen een werkdag gereinigd. Indien gewenst kunt u echter, zonder extra kosten, gebruik maken van onze snelservice. In overleg met onze klanten worden dan goederen die voor 10.00u ’s morgens worden gebracht nog dezelfde dag gereinigd, waarna ze vanaf 16.00u kunnen worden afgehaald.

Waterafstotend maken

Regenjassen, windjacks, skikleding en dergelijke kunnen bij reiniging thuis of in de stomerij hun waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarom raden wij u aan deze door ons te laten impregneren om ze weer waterafstotend  te maken en opnieuw geschikt om in weer en wind te dragen. Wij bieden dit kosteloos aan. Geïmpregneerde kleding neemt minder snel vuil op en blijft er daardoor langer als nieuw uitzien. Het impregneermiddel is in het geheel niet zichtbaar of voelbaar in de kleding en evenmin kan men het ruiken. Behandeld textiel behoudt gewoon zijn ademende eigenschappen.

Impregneren maakt uw kleding weerbestendig en maakt dat deze er langer mooi en verzorgd uitziet. Zo kunt u zelfs de meest barre weersomstandigheden aan zonder dat uw overige kleding of uw lichaam koud of nat worden.