De beste stomerij in de buurt van Voorschoten

stomerijvankan

Bent u op zoek naar een kundige stomerij in de buurt van Voorschoten, aan wie u met een gerust hart het reinigen van uw kleding kan overlaten? Dan is stomerij Van Kan het adres voor u!

Stomerij Van Kan is een familiebedrijf die ruim honderd jaar bestaat, we mogen best zeggen dat het reinigen van alle soorten textiel in ons bloed zit. Of u nu een perfect geperste pantalon wilt of delicaat textiel zoals een bruidsjurk wilt reinigen, wij gaan de uitdaging graag aan.

Stomerij van Kan heeft in 2015 de Netex marketing jaarprijs gewonnen. Onze prijs / kwaliteitsverhouding, deskundigheid en innovatie op gebied van textiel reiniging heeft hierin de doorslag gegeven. Tevens wist Stomerij Van Kan zich te onderscheiden met een pakkende pitch.

Onze stomerij bevindt zich in Leidschendam, op 10 minuten rij-afstand van Voorschoten. En als stomerij zijn wij, ook in Voorschoten, een begrip.

In de Media

TV WestTV West heeft de Beste Stomerij van Nederland bezocht
Q-MusicBij Q-Music was de Beste Stomerij van Nederland de Winnaar van de Dag
Het KrantjeHet Krantje van Leidschendam toont de trotse eigenaren van de Beste Stomerij van Nederland, die in Kasteel Woerden de trofee onder luid applaus in ontvangst hebben genomen
NETEXOp de Netex site staat bovenaan de nieuwsberichten Stomerij van Kan vermeld: “Stomerij van kan Winnaar van de Netex Marketing Jaarprijs 2015”

Stomerij van Kan 4e stomerij van Europa

cinet-awardBegin oktober 2014 heeft Stomerij van Kan de Award of Excellence for Best Practices Textile Cleaning 2014 in ontvangst genomen tijdens een vakbeurs in Milaan. De stomerij eindigde op de 4e plaats van Europa. De wedstrijd werd gehouden onder auspiciën van de Cinet, de internationale overkoepelende organisatie van de stomerijbranche. Aanvankelijk werden 25 stomerijen uit Europa genomineerd afkomstig uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Nederland, Polen, Rusland, UK en Spanje.

De jury bestond uit onafhankelijke deskundigen op het gebied van onderhoud en verzorging van textiel. De jury beoordeelde de deelnemers niet alleen op aspecten als kwaliteit en service, maar keek ook naar hun prestaties op het gebied van milieu, innovatie, duurzaamheid en communicatie.