Prada, Chanel & Versace stomerij Den Haag e.o.

Voor het stomen en reinigen van Prada, Chanel & Versace moet u bij Stomerij van Kan zijn. Stomerij van Kan is een begrip in de regio Leidschendam, Voorburg en Den Haag. Wij nemen met veel plezier uw stoom- en reinigingswerk uit handen en hebben ruimschoots ervaring met merkkleding als Prada, Chanel & Versace.

Wij beschikken over onze eigen was- en droogmachines. Dit betekent dat wij uw Prada, Chanel & Versace met de toewijding behandelen die het verdient. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadigingen aan kleding. Wij weten wat we doen. Na onze topreiniging ziet uw kledingstuk er weer uit als nieuw. U kunt weer maanden vooruit. Het maakt voor ons niet uit of het om een jas of broek gaat, wij helpen u graag.

Stomerij van Kan bestaat al sinds 1916. Waar wij vroeger de was ophaalden en rondbrachten in een T-Ford doen wij dat nu d.m.v. onze haal- en brengservice. Tevens hebben wij een snelservice. Als u uw kleren voor 10 uur brengt dan worden ze nog dezelfde dag verzorgd. Neem altijd eerst even contact met ons op om dit te bespreken.

Naast het wassen en reinigen van kleding verrichten wij ook reparaties aan uw Prada, Chanel & Versace kleding. Hebt u knopen, ritsen of andere sluitingen nodig? Wij helpen u graag. Als veelzijdige stomerij herstellen wij uw dure merkkleding in een handomdraai.

Wij zijn overtuigd dat u met vers gestoomde kleding van Prada, Chanel & Versace de show steelt op uw werk, een feestje of andere belangrijke bijeenkomst. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.