Parajumpers & Canada Goose reinigen en stomen Den Haag

Als u uw Parajumpers & Canada Goose kleding of jas wilt laten wassen, stomen of reinigen dan bent u bij Stomerij Van Kan aan het juiste adres. Stomerij Van Kan helpt u met veel bezieling met het stomen en reinigen van uw merkkleding . Wij zijn gevestigd in Leidschendam, op de scheidingslijn met Den Haag en Voorburg.

Al uw merkkleding gaat door de betrouwbare handen van onze eigenaar waardoor wij in staat zijn om een ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen. Uw kleding wordt weer schoon en als nieuw afgeleverd. Mocht u verhalen horen van schade aan dure merkkleding veroorzaakt door een stomerij, maak u niet ongerust, bij ons is uw kleding veilig. Na het wassen en stomen kunt u weer een lange tijd van uw jas genieten. Wij helpen u met bezieling en u mag altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Onze droogmachines maken het verschil. Uw jas wordt langzaam gedroogd zodat er geen krimping plaatsvindt. In alles wat wij doen is kwaliteit de leidende factor, zelfs in tijd. Dat is een eis die wij ons dagelijks steeds weer opleggen. Mocht u behoefte hebben aan een spoedservice omdat u uw jas snel nodig heeft, dan kunt u daar ook gebruik van maken.

Stomerij van Kan bestaat al sinds 1916 dus het stomen en reinigen zit in ons bloed. Hoewel wij gevestigd zijn in Leidschendam, bedienen wij klanten uit heel Voorburg en de gehele regio Den Haag. Ook weten klanten uit Voorschoten en Wassenaar ons makkelijk te vinden.

Alleen al door mond tot mond reclame weten steeds meer mensen uit de regio ons te vinden. Iedereen wil immers het beste resultaat voor hun merkkleding.

Uw Parajumpers & Canada Goose wassen en stomen kan ook samen gaan met het verrichten van reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen dan helpen wij u graag. Als veelzijdige stomerij herstellen wij ook uw dure merkkleding.