Natreiniging

Overhemdenservice

Heeft u een hekel aan strijken, maar wilt u er toch iedere dag netjes uitzien? Maak dan gebruik van onze overhemdenservice.

Ons bedrijf biedt overhemdenservice voor professionals die prijs stellen op een onberispelijk uiterlijk. Van professionals voor professionals dus, want onze aanpak onderscheidt zich nadrukkelijk van het wassen en strijken thuis. Door het wassen kunnen overhemden veel te lijden hebben. Kragen en boorden kunnen daardoor worden aangetast, kleuren kunnen vervagen en wit kan vergrauwen. Door een speciaal wasprogramma voor overhemden blijven door ons gewassen witte overhemden wit en behouden gekleurde overhemden hun nieuwe uitstraling. Door het gebruik van de juiste watertemperatuur en de juiste wasmiddelen gaat het textiel bovendien langer mee.

Bij thuis strijken kunnen vale, gladde randen ontstaan, die vooral bij donkere overhemden goed zichtbaar zijn. Dankzij het gebruik van speciale apparatuur, in combinatie met de juiste droging, doet dit probleem zich bij onze overhemdenservice geheel niet voor. De kragen en boorden worden zorgvuldig met de hand gestreken. Voordat uw overhemd wordt afgeleverd wordt het nog even gecontroleerd op onverhoopt achtergebleven vlekken.

Lakenpakketten

Omwille van het gemak kiezen steeds meer gezinnen ervoor de verzorging van hun beddenlakens of tafellakens aan ons bedrijf uit te besteden. Informeert u eens naar de mogelijkheden die wij bieden om u van dit lastige werk te verlossen en verzekerd te zijn van professionele reiniging en afwerking.

Ervaar het gemak van onze wasserette

Wordt uw vrije tijd vooral beheerst door de draaiende wasmachine thuis? Dan kent u onze wasserette service nog niet. Die maakt het mogelijk om in een uurtje de gehele gezinswas van een week te doen.

U kunt van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 12.00 uur gebruik maken van onze wasmachines.

Mocht u denken dat het gebruik van de wasserette alleen voorbehouden is aan studenten of andere kamerbewoners dan vergist u zich. Wat te denken van het gezin waar ongeveer het hele weekend de wasmachine draait? Dankzij de beschikbaarheid van meer en grotere machines met betere, snellere programma’s dan thuis biedt ons bedrijf de mogelijkheid in een uurtje tijd alle wasgoed te wassen en te drogen. Niet meer wachten op de machine thuis, maar meteen aan de slag om de gezinswas snel en fris weer in de kast te krijgen. Deze service is zeer voordelig en bespaart u zeep en slijtage aan de machine thuis. Eenpersoons huishoudens hoeven geen investering te doen, waardoor de wasserette een sneller en economischer alternatief vormt voor het wassen thuis.

Onze wasserette helpt u ook graag uit de brand wanneer u niet over een wasmachine beschikt. Door een verhuizing bijvoorbeeld, of wanneer uw machine thuis, om welke reden dan ook, tijdelijk niet beschikbaar is.