Moose Knuckles & Louis Vuitton stomerij Den Haag

Bij stomerij van Kan is uw Moose Knuc & Louis Vuitton kleding in goede handen. Wij helpen al meer dan 100 jaar met veel toewijding onze klanten in de regio Leidschendam, Voorburg en Den Haag.

Al uw merkkleding van Moose Knuckles & Louis Vuitton gaat door de veilige handen van onze eigenaar. Daarnaast hebben wij onze eigen was- en droogmachines en kunnen we een oogje in het zeil houden. Mocht u verhalen horen van schade aan dure merkkleding veroorzaakt door een stomerij, maak u niet ongerust, bij ons is uw kleding veilig. Na het wassen en stomen kunt u weer een lange tijd van uw jas genieten. Wij helpen u met bezieling en u mag altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Stomerij van Kan bestaat al sinds 1916 dus het stomen en reinigen zit in ons bloed. Hoewel wij gevestigd zijn in Leidschendam, bedienen wij klanten uit heel Voorburg en de gehele regio Den Haag. Ook weten klanten uit Voorschoten en Wassenaar ons makkelijk te vinden. Vroeger brachten wij de was rond in een T-Ford en vandaag de dag hebben wij nog steeds een eigen haal- en brenservice. Wat dat betreft is er niet veel veranderd.

Alleen al door mond tot mond reclame weten steeds meer mensen uit de regio ons te vinden. Iedereen wil immers het beste resultaat voor hun merkkleding.

Uw Moose Knuc & Louis Vuitton wassen en stomen kan ook samen gaan met het verrichten van reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen dan helpen wij u graag. Als veelzijdige stomerij herstellen wij ook uw dure merkkleding.