Kostuum laten stomen

Wanneer u een belangrijke sollicitatie, presentatie of andere belangrijke afspraak heeft, dan is het wel zo fijn dat uw kostuum piekfijn in orde is. Laat niets aan het toeval over en zorg ervoor dat u een vlekkeloze en onkreukbare indruk maakt! Bij Stomerij van Kan zorgen wij daar voor. Uw colbert of pak stomen wij in korte tijd met als resultaat dat u het gevoel heeft alsof u een gloednieuw pak aan heeft. Of het nu gaat om een maatpak, een driedelig pak of een colbert, bij ons is uw kwaliteitskleding in goede handen. We hebben een behoorlijke groep vaste klanten van wie wij regelmatig de colbert stomen.

Ons werkgebied omvat heel Leidschendam, Voorburg en regio Den Haag. Vanuit de hele regio laten diverse klanten hun pak stomen bij Stomerij van Kan. Door onze geavanceerde machines en onze moderne reinigingsmethodes rekenen wij af met hardnekkige vlekken. Bovendien komt uw pak weer volledig glad en ongekreukt bij u terug. Wilt u gebruik maken van onze haal- en brengservice? Ook dat behoort tot de opties. Stomerij van Kan is al bijna een eeuw actief in het reinigen van kleding. Dus voor kwaliteit en service komt u nergens beter aan uw trekken dan bij ons.

Het is aan te raden om uw pak of colbert om de twee maanden te laten stomen en in model te laten brengen. Zeker als u deze regelmatig aantrekt. Wanneer wij voor 10:00 uur uw kleding in bezit hebben dan kunnen wij uw pak of colbert stomen nog voor 16:00 uur dezelfde dag. Veel klanten uit de regio Den Haag zweren bij onze stoomservice, waardoor zij altijd bij Stomerij van Kan terugkomen. Wij weten zeker dat u met uw vers gestoomde pak de show zult stelen op uw werk, op uw feestje of andere belangrijke bijeenkomst.