Gucci & Oger reinigen en stomen in Den Haag

Bent u op zoek naar een professionele stomerij die uw exclusieve kleding van Oger en Gucci kan stomen en reinigen? Kom dan eens langs bij Stomerij van Kan. Wij zijn een stomerij uit Leidschendam op een paar honderd meter afstand van Den Haag en Voorburg.

In 2018 hebben wij de “NETEX Marketing Jaarprijs 2018” gewonnen. Tijdens dit vakevenement voor de stomerijbranche zijn wij beoordeeld op moderne dienstverlening, klantgerichtheid, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij kwamen daarbij als beste uit de bus. U kunt zich dus geruststellen met de gedachte dat wij kwaliteit serieus nemen. Uw Gucci & Oger kleding is bij ons in goede handen.

U hoeft bij Stomerij van Kan niet te vrezen dat uw kleding onbehoorlijk of met schade wordt afgeleverd. Wij hebben jarenlange ervaring met dure merkkleding als Gucci & Oger. Na het stomen en reinigen is uw kledingstuk weer in blakende vorm.

Hoewel wij gevestigd zijn in Leidschendam, bedienen wij klanten uit Voorburg en de gehele regio Den Haag. Ook weten klanten uit Voorschoten en Wassenaar ons te vinden. Door positieve mond-tot-mond reclame hebben wij een groot deel van deze regio veroverd en wij hopen u ook te kunnen helpen met uw Gucci & Oger kleding.

Stomerij van Kan is een stomerij die sinds 1916 bestaat. In 1916 richtte Kees van Kan Wasscherij Oostvliet op, langs de Oostvlietweg in Stompwijk. Met de T-Ford werd het wasgoed afgehaald en weer naar de klanten gebracht. Ook de huidige Stomerij van Kan heeft een haal- en brengservice voor o.a. uw Gucci & Oger kleding. Tevens kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Voor details hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw Gucci & Oger wassen en stomen kan ook samen gaan met het verrichten van reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen. Als veelzijdige stomerij herstellen wij uw dure merkkleding in een handomdraai.