Donsjas Stomen & Wassen | Stomerij van Kan

Uw donsjas stomen en wassen behoeft een speciale instructie. Als u geen risico wilt nemen met uw donsjas, waar u een goed bedrag voor betaalde, dan laat u deze klus over aan een topstomerij. Wij van Stomerij van Kan zijn op het gebied van het reinigen van jassen allround.

Uw donsjas wassen wij op waterbasis. De was- en drooginstructies zijn per type jas verschillend. Daarom is het belangrijk hoe het wassen en drogen exact gebeurt. De juiste temperatuur is van belang. Ook moet de donsjas voldoende ruimte hebben in de wasmachine. Iets wat een wasmachine voor huishoudelijk gebruik niet altijd heeft. Daarbij is ook het type wasmiddel van belang. Dat is meestal een mild wasmiddel dat verschilt van wasbeurten van reguliere kleding.

Het goed drogen van de donsjas of donsjack is ten slotte ook van cruciaal belang. Een donsjack droogt van binnen langzamer dan andere willekeurige kleding. Daarom is de droogkracht die onze professionele machines hebben ideaal.

Uw donsjas stomen zorgt voor een duurzaam resultaat. Uw donsjas of donsjack oogt als nieuw en u kunt er weer maanden mee vooruit. Dankzij onze spoedservice kunt u uw jas of andere kleding snel weer schoon in bezit hebben.

Hoewel wij gevestigd zijn in Leidschendam, bedienen wij klanten uit heel Voorburg en de gehele regio Den Haag. Alleen al door mond op mond reclame weten steeds meer mensen uit de regio ons te vinden. Iedereen wil immers het beste resultaat. Uw donsjas wassen en stomen kan ook samen gaan met het verrichten van reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen. Als veelzijdige stomerij herstellen wij uw donsjas in een handomdraai.