Dekbedden laten reinigen

Geef de lastige wasklussen uit handen en laat uw dekbed wassen door een rot in het vak zoals Stomerij van Kan. Een donzen dekbed reinigen is een klus die alleen met hoogwaardige apparatuur goed gedaan wordt. Voor een duurzaam resultaat bent u met uw dekbedden en dekens aan het juiste adres bij Stomerij van Kan.

Wist u dat de gemiddelde mens ’s nachts 0,5 tot 1,5 gram huidschilfers verliest? Dit heeft weer een aantrekkende werking op een half miljoen huisstofmijten. De huisstofmijt zoekt graag plekken op zoals dekbedden, matrassen, maar ook tapijten, meubels, gordijnen en kleding. Bovendien is gebleken dat de allergie voor huisstofmijt toeneemt. Rond de 12,5 procent van de kinderen zijn allergisch voor huisstof. Uw dekbed laten reinigen is daarom geen overbodige luxe.

Onze professionele reiniging zorgt ervoor dat niet alleen de tijk maar ook de inhoud van dons en veertjes grondig schoon zijn. Uw dekbed wassen wij op een specifieke manier zodat deze merkbaar aan volume wint. Stomerij van Kan past hierbij natreiniging toe. Onze professionele machines hebben speciale programma’s die specifiek gericht zijn op diverse soorten dekbedden. Ook kussens en hoofdkussens kunnen wij op deze wijze reinigen. Daarna kunt u weer gezond en zorgeloos van uw nachtrust genieten. Onder uw warme, schone en frisse dekbed en op uw aangename en zachte hoofdkussen.

Uw dekbed laten reinigen is niet alleen gemakkelijk, maar ook de snelste manier wanneer u dit door ons laat doen. Onze vlotte service zorgt ervoor dat uw dekbedden alweer snel kun afhalen. Voor het door en door drogen van beddengoed zijn grote droogmachines nodig. Door dit uit handen te geven bespaart u uzelf en uw huisgenoten een hoop overlast. Een donzen dekbed wassen is een van onze veelgevraagde diensten. Voor onze klanten uit Leidschendam, Voorburg en Den Haag hebben al vele dekbedden naar grote tevredenheid gereinigd.