Reinigen en stomen van bruidsjurk

Wat doet de bruid na het roerige trouwfeest met haar exclusieve en dure bruidsjurk? Het grote feest van die mooie dag laat ongetwijfeld zijn sporen achter op het kwetsbare textiel. Wilt u uw bruidsjurk herinneren zoals zij nog aan het begin het feest was? Zonder spatjes champagne of andere vlekjes? Uw bruidsjurk laten stomen is de beste optie.

Zelf wassen met een reguliere wasmachine is immers risicovol. De doorsnee trouwjurk bestaat namelijk uit kwetsbare stof. Bovendien zijn op de meeste bruidsjurken kwetsbare applicaties en bijzondere versieringen aangebracht. Deze zullen een reguliere wasbeurt niet goed doorstaan. Een standaard wasmachine zal uw schitterende bruidsjurk onherkenbaar verminken. Voorkom dat en besteed deze delicate klus uit aan professionals.

Bij Stomerij van Kan  is uw trouwjurk in vertrouwde en ervaren handen. Uw bruidsjurk stomen is voor ons dagelijkse kost. Wij koppelen onze vakkennis aan onze professionele machines, zodat uw bruidsjurk er weer als nieuw uitziet. Uw trouwjurk stomen is niet het enige wat wij doen. Ook de delicate kleding van de bruidegom, de bruidsmeisjes en de bruidsjonkers reinigen wij doortastend. In Leidschendam, Voorburg en regio Den Haag krijgen wij diverse opdrachten voor het stomen van trouwjurken. Door onze specialistische kennis op dit gebied onderscheiden wij ons van onze concurrenten.

Behalve uw bruidsjurk laten stomen, kunnen wij eventueel ook reparaties uitvoeren. Bent u met uw trouwjurk ergens blijven hangen of bent u iets te stevig geknuffeld? Wij zorgen ervoor dat uw bruidsjurk niet alleen schoon, maar ook in originele staat bij u terug keert. Stomerij van Kan is al een eeuw een gevestigde stomerij met vele jaren ervaring. Uw bruidsjurk stomen is niet alleen een klus die wij met grote zorg verrichten, ook kunt u uw bruidsjurk al op zeer kort termijn weer ophalen. Wanneer wij uw trouwjurk stomen, dan krijgt u deze goed verpakt en strak opgehangen retour.