Reinigen en stomen van bedrijfskleding

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel in de horeca, winkels, garages, banken, tandartspraktijken, taxi- en begrafenisondernemingen, service­verlenende diensten en op vele andere plaatsen wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl.

Dit gebeurt met als doel meer uniformiteit en professionaliteit uit te stralen, maar ook bijvoorbeeld vanwege de strengere regelgeving, vooral op het gebied van hygiëne. Hygiëne bij de omgang met voedsel in de horeca of in winkels bijvoorbeeld.

Grote bedrijven besteden de verzorging van de kleding van hun personeel al sinds jaar en dag uit aan de professionele textielverzorger. De laatste jaren komen daar steeds meer kleinere bedrijven bij, ook wanneer ze slechts enkele medewerkers tellen. Als stomerij verzorgen wij vanzelfsprekend de vaak vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Maar ook de hygiënische verzorging van te wassen bedrijfskleding nemen wij graag van u over. Een hele zorg minder dus en meer tijd voor uw kernac­tiviteiten!