Balmain & Hermes reinigen en stomen in Den Haag

Stomerij van Kan helpt u met stomen en reinigen van Balmain & Hermes kleding. Wij hebben jarenlange ervaring met speciale merkkleding dus een bezoekje aan ons bedrijf kan u zomaar uit de brand helpen. Wij zijn gevestigd in Leidschendam op de grens met Voorburg en Den Haag.

In 2018 won Stomerij van Kan de “NETEX Marketing Jaarprijs 2018”. Dit is een prijs die eens per jaar wordt uitgereikt aan de beste stomerij van Nederland. De beoordelingscriteria bij deze prijs zijn: moderne dienstverlening, klantgerichtheid, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Wij garanderen u dat uw Balmain & Hermes kleding in goede handen is. Wij maken namelijk gebruik van state-of-the-art apparatuur voor zowel het was- als het drooggedeelte. Wij wassen op waterbasis met een mild wasmiddel. Onze droogmachines drogen langzaam zodat er geen krimping optreedt. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kleding zoals jassen, jeans of truien.

Stomerij van Kan is een stomerij die in 1916 is opgericht. Door de jaren heen zijn wij een begrip geworden in de regio. Onze bekendheid strekt zich uit van Leidschendam tot Voorburg, Den Haag, Voorschoten en Wassenaar.

Zoals wij vroeger de was rondbrachten in een T-Ford maken wij nu nog steeds gebruik van een haal- en brengservice. Ook kunt u profiteren van onze spoedservice. Neem contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

Naast wassen en stomen verrichten wij ook reparaties aan Balmain & Hermes kleding. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen dan helpen wij u graag. Als veelzijdige stomerij herstellen wij uw dure merkkleding in een handomdraai.