Woolrich, Moncler & Dsquared stomerij Den Haag e.o.

Wilt u uw Woolrich, Moncler & Dsquared kleding laten reinigen en stomen en zoekt u daarvoor een professionele partner?

Stomerij Van Kan neemt deze zorg graag uit handen. Wij zijn gevestigd in Leidschendam op de scheidingslijn met Den Haag en Voorburg.

Wij wassen en stomen uw Woolrich, Moncler & Dsquared kledingstuk zodat het weer schoon te gebruiken is. Mocht u ongerust zijn over eventuele schade aan uw kleding, vrees niet, wij leveren uw product schadeloos af. Na onze topreiniging ziet uw kledingstuk er weer uit als nieuw. U kunt weer maanden vooruit. Het maakt voor ons niet uit of het om een jas of broek gaat, wij helpen u sowieso graag.

Wij reinigen op waterbasis, op de juiste temperatuur en met de juiste professionele wasmachine. Het wasmiddel dat wij gebruiken is mild en verschilt van het wasmiddel dat wordt gebruikt voor normale kleding. Daarnaast is ook het drogen een cruciale aangelegenheid. Wij maken gebruik van state-of-the-art machines met speciale droogkracht.

U leest het al. Uw merkkleding Woolrich, Moncler & Dsquared is bij ons in goede handen. En dankzij onze spoedservice hebt u uw kleding weer snel in uw bezit.

Hoewel wij gevestigd zijn in Leidschendam, bedienen wij klanten uit heel Voorburg en de gehele regio Den Haag. Ook weten klanten uit Voorschoten en Wassenaar ons te vinden.

Alleen al door mond tot mond reclame weten steeds meer mensen uit de regio ons te vinden. Iedereen wil immers het beste resultaat voor hun merkkleding. Uw Woolrich, Moncler & Dsquared wassen en stomen kan ook samen gaan met het verrichten van reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met knopen, ritsen of andere sluitingen. Als veelzijdige stomerij herstellen wij uw dure merkkleding in een handomdraai.